Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Napos mesék - Ismerj meg és fogadj el!
Kiíró:
Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
09/30/2020
Tárgymutató:
rajzpályázat, Ismerj meg és fogadj el
Pályázhat:
- 6 éves korig
- 7-től 10 éves korig
- 11-től 14 éves korig
- 15-től 18 éves korig
- 18 év felett
A kiíró(k) adatai
Napos mesék - Ismerj meg és fogadj el!
RAJZPÁLYÁZAT

A Napos Oldal a Sérült Emberekért Alapítvány a "Napos mesék - Ismerj meg és fogadj el!" címmel rajzpályázatot hirdet gyermekek és felnőttek részére. A pályázati munkákat értékes ajándékcsomagokkal díjazzuk.

A pályázók a Napos Oldal Alapítvány által kiadott "Napos mesék - Ismerj meg és fogadj el!" könyvben, illetve az "Újabb Napos mesék - Ismerj meg és fogadj el!" című e-könyvben található mesékkel kapcsolatban küldhetik be műveiket a kiírók részére. Ezek a mesekönyvek fogyatékossággal élő mesehősökről szólnak.
A beküldött alkotások technikája nem megkötött. Használható grafit, toll, filctoll, vízfesték vagy tempera és ezek kombinálása. A műveket scannelt változatban várjuk. A beküldött művekhez minden esetben csatolni kell a készítő nevét, életkorát, elérhetőségét. A könyvekhez készült eredeti grafikákat, illetve a mesekönyvbe került illusztrációk alapján készült grafikákat nem fogadjuk el!

Mesekönyvünkről bővebben itt: http://naposoldal.org/index.php/alapitvanyunk/bemutatkozas?id=233.

Amennyiben nincs meg otthon a mesekönyv, akkor sincs ok szomorkodni!

Megrendelheted itt: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdM31U8Eel-32jFJCK80HD09am5jAqQinpEw1Z9h6kOeDx2sg/viewform.

A honlapunkra is tettünk fel néhány mesét a könyvből. Szervezetünk továbbá párhuzamosan azon dolgozik, hogy országos szinten a könyvtárakban megtalálható legyen kötetünk.

A műveket a kiírók által felállított 5 tagú szakmai zsűri fogja értékelni. A díjak I-III. helyezettig lesznek kiosztva, illetve egy negyedik külön díj kerül kihirdetésre a közösségi oldalon gyűjtött reakciók alapján, amelyek a közösségi oldalra a pályázat lezárása után kerülnek feltöltésre.

Korosztályok:
- 6 éves korig
- 7-től 10 éves korig
- 11-től 14 éves korig
- 15-től 18 éves korig
- 18 év felett

Beadási határidő: Szeretnénk az iskolaszezonig nyitva tartani a pályázatot, így a pontos határidőről szeptemberben lehet honlapunkon tájékozódni.

Munkára fel!
A Rajzpályázat és a pályaművek feltöltése weboldalunkon elérhető az alábbi linken: http://naposoldal.org/index.php/kapcsolat?layout=edit&id=337

Hírek a Főoldalról


Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum