Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Antológia pályázat
Kiíró:
Info-Szponzor Kft.
Határidő:
07/29/2019
Érvényes:
07/29/2019
Tárgymutató:
vers, próza írása antológiába
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Antológia pályázat

Kedves Író Barátunk!
Korunkban, amikor annyi mindenért meg kell küzdenünk, amikor annyi mindenről le kell mondanunk, különösen fontos a lélek táplálása.
Erre különleges lehetőséget kínál egy olyan válogatás, amelyben magunk és mások írásait, alkotásait élvezhetjük és amelyet továbbadhatunk azoknak, akik számára fontosak vagyunk és akik a számunkra fontosak.
Kiadónk már tizedik éve színvonalas nyomtatott megjelenéshez tudott segíteni sok-sok amatőr írót a Verselő Antológiák, a nyaranta megjelenő tematikus antológiák és a Kézen-fogva antológiák lapjain. Ezekről a kötetekről az íróktól és olvasóktól visszaérkezett sok-sok pozitív vélemény jelzi, hogy sikerült elérhető áron magas minőséget nyújtanunk.
Ezeknek az antológiáknak a sorát folytatjuk az Érzés című nyári antológia pályázatának kiírásával. Az eddig megjelent nyári antológiákról a legyenkonyved.hu oldalon olvashattok.
A kiadvány adatai: A/5-ös méretű, ragasztott kivitelű és a jobb tartás érdekében, a borító teljes-oldalas füllel ellátott. Egy oldal: 32-33 sor * 60-62 karakter, 12-es betűnagyság. Tervezett oldalszám: 300-350 oldal.
A kötetbe pályázat útján kerülhetnek be a művek. Egy-egy alkotó 4-22 oldalon jelenhet meg. Pályázni lehet bármilyen írott művel (vers, próza, stb.), vagy fekete-fehér képzőművészeti alkotással (rajz, fotó stb.), ami megfelel a kötet tartalmi követelményének.
Részvételi díj: 2950 Ft/oldal (már sok éve nem változott, bár a papír és a munkák árai is növekedtek!) ... és ezt az összeget is csak megjelenés esetén kell megfizetni.

Ráadásul!
A részvételi díj tartalmazza a megjelenés és a postázás költségét egy megadott magyarországi szállítási címre, valamint minden négy oldal után öt tiszteletpéldány árát.
Mi a különbség a pályázati díj és a részvételi díj között? A pályázati díj olyan összeg, melyet a pályázat benyújtásakor meg kell fizetni, majd a pályázat eredményétől függetlenül a pályázat kiírójánál marad. Tehát ha nem jelenik meg a szerző írása, akkor is pénzébe került a próbálkozás. Az általunk alkalmazott részvételi díjat csak abban az esetben kell megfizetni, ha a pályázat részben vagy egészében elfogadásra került és mindig az elnyert oldalszámnak megfelelő összeget.
Tehát...

Pályázati díj: nincs.
Az igényelt oldalakon a műveken kívül helyet kap egy fekete-fehér fénykép a szerzőről és egy rövid bemutatkozó szöveg, összesen fél oldal terjedelemben.
A pályázat benyújtása:
A pályázati anyag benyújtható e-mailben, az infoszponzor@gmail.com címre küldött levélben, a legegyszerűbb formában, jegyzettömbben vagy szövegszerkesztőben, csak alapformázásokkal (sorok, vastag, dőlt, aláhúzott, középre vagy jobbra, balra igazított).
Kérjük, hogy az anyag a felsoroltakon kívül ne tartalmazzon semmilyen különleges formázást!

A pályázati anyagnak tartalmaznia kell:
- az írásos és/vagy képes pályázati anyagot
- egy fekete-fehér fotót a szerzőről
- egy bemutatkozást (max. 1000 karakter)
- és egy postázási címet is.
A pályázatokat az infoszponzor@gmail.com címre kérjük eljuttatni.

Pályázati határidő: 2019. július 29.

Valamennyi pályázót értesítjük, hogy pályázati anyaga (részben vagy egészében) bekerülhet-e a kötetbe. Bekerülés esetén elküldjük a részvételi díj befizetéséhez szükséges adatokat (befizetendő összeg, számlaszám).
Amint az anyag szerkesztésével elkészültünk, a pályázónak PDF formátumban elküldjük a szerkesztett anyagot.
Ezt már úgy fogja látni, ahogy a kötetben megjelenik. A pályázó ellenőrzés után visszaküldi a PDF fájlt és jelzi, ha javítási igénye van. Ha szükséges, javítás után újabb ellenőrzésre ismét megkapja az anyagát.
Amikor a szerkesztett anyag mindenben megfelelő (természetesen ez remélhetőleg már az első alkalommal így lesz), akkor a pályázó a PDF fájl visszaküldésével jelzi, hogy a szerkesztett anyag tartalma és formája számára megfelelő és a megjelenéshez hozzájárul.
Amikor a kötetek elkészülnek, a kiadó a postázási címekre minden négy megjelent oldal után öt tiszteletpéldányt eljuttat a szerzőkhöz.
A részvételi díjon felül a pályázóknak semmilyen más jogcímen további fizetni valójuk nem lesz. A befizetett összegről természetesen mindenki számlát kap, amit a kötetekkel együtt juttatunk el a szerzőkhöz.
A tiszteletpéldányokon felül is rendelhetők további kötetek. Ezek ára: 1890 Ft/db.
A kötetek ISBN számmal rendelkeznek, így hivatalosan is könyveknek számítanak és a kötelespéldányok révén a megjelenés után megtalálhatók lesznek a hat legjelentősebb magyar könyvtár polcain.
A kötetből Net-Kötet is készül, ami azt jelenti, hogy a megjelenés után néhány hónappal az interneten is elérhetővé válik, lapozható formában.
Korábbi nyári antológiáink Net-Kötet formátumban.

Engedjétek szabadjára a fantáziátokat, válogassatok a kész műveitek között, alkossatok újakat és küldjétek el őket, hogy eljuthassanak mások kezébe, olvashassák, csodálhassák azokat, hogy hatni tudjanak rájuk, hogy megmaradjanak az örökkévalóságnak!
A kötet témája: Érzés - vagyis minden, ami ezzel a szóval és a szó olvastán bennünk ébredő képekkel, hangulatokkal kapcsolatos, kapcsolatba hozható.
Érzés: ...ott van velünk a születés pillanatától (sőt már születésünk előtt is!) és elkísér az utolsó leheletünkig.
Érzés: ...senki nem tudhatja mit éreztünk amikor még szavaink nem voltak, senki nem tudja mit érzünk az utolsó pillanatainkban, mert már elfogytak addigra a szavak... de talán mégis szólhatnak róluk versek, képek...
Érzés: ...és mennyire nehéz szavakba foglalni az érzéseinket. Mennyire szegényes a kifejező eszközök bármilyen széles tárháza is, hogy közölni tudjuk az érzéseinket másokkal.
Érzés: ...mennyi van belőlük! Milyen sok és sokfajta érzés születik és tűnik el belőlünk. Csak néhány: szeretet, szerelem, bánat, öröm, harag, gyűlölet, csalódottság, magabiztosság, kétség, hazaszeretet, stb., stb. ...
Érzés: ...nem is az a kérdés, hogy vannak-e érzéseink, hogy ébrednek-e bennünk érzések, mert biztosan ébrednek és hatnak ránk. A fontos az, hogy mit kezdünk az érzéseinkkel, mire és hogyan használjuk fel az energiát, amit számunkra adnak...
Érzés: ...vajon képesek vagyunk-e akaratlagosan befolyásolni az érzéseinket?
Vajon megváltoztathatjuk-e az érzéseinkre adott reakcióinkat?
Vajon képesek vagyunk-e arra, hogy a negatív érzéseket pozitívvá alakítsuk?
Vajon az érzéseink uralkodnak rajtunk vagy képesek vagyunk felhasználni, irányítani őket?
Érzés: ...hogyan éljük meg a szerintem két legfontosabb
http://legyenkonyved.hu/

Hírek a Főoldalról


Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum