Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Sony Alpha sorozat instagramos állatportréfotó-pályázat
Kiíró:
Sony Europe B.V.
Határidő:
07/17/2019
Érvényes:
07/17/2019
Tárgymutató:
instagramos állatportréfotó-pályázat
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Sony Alpha sorozat instagramos állatportréfotó-pályázat

A Sony Europe B.V. instagramos állatportréfotó-pályázatot indított a Sony á sorozatú fényképezőgépek felhasználóinak a következő országokban: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Luxemburg, Magyarország, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szlovákia és Törökország.

Vegyen részt a pályázaton, és ossza meg kedvencéről készült fényképeit az Instagramon. A pályázaton az Instagramra 2019. május 15. és 2019. július 17. között feltöltött fényképek vesznek részt.

A benevezett fényképeket kreativitási szintjük, eredetiségük és vizuális/érzelmi hatásuk alapján fogjuk elbírálni, a győztes nevezéseket pedig a Sony csoport weboldalain és közösségi csatornáin jelentjük be.

Az Európában kiválasztott győztes fényképek továbbjutnak egy globális versenyre, ahol a világ különböző pontjairól benevezett fényképek közül választják ki a globális győzteseket.

Küldje be fotóit, és nyerje meg a fantasztikus nyereményeket!
A feltételek teljes szövegét lásd a linken: https://s-digitalimaging.com/ILC-animal/hu/





Hírek a Főoldalról


Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum