Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Marketing díj
Kiíró:
Magyar Marketing Szövetség
Határidő:
09/15/2019
Érvényes:
09/15/2019
Tárgymutató:
díj, Marketing
Pályázhat:
lehet minden cég, vállalkozás, szakmai szervezet vagy magánszemély, aki saját standdal részt vesz az OMÉK 2019. kiállításon és a Jelentkezési Lap beküldésével jelzi részvételi szándékát
A kiíró(k) adatai

OMÉK PÁLYÁZATI FELHÍVÁS 2019.09.26-09.29.
ORSZÁGOS MEZOGAZDASÁGI ÉS ÉLELMISZERIPARI KIÁLLÍTÁS
MARKETING DÍJÁRA

A Magyar Marketing Szövetség hetedik alkalommal írja ki pályázatát az OMÉK-on (Országos Mezogazdasági és Élelmiszeri Kiállítás) kiállítási Marketing Díjra. A kiállítási Marketing Díj növekvő értékét bizonyítja, hogy nem csak a nyertesek, hanem a pályázaton indultak is felhasználták a részvétel presztízst erősítő hatását marketing kommunikációjukban. Biztosak vagyunk abban, hogy a Díj erősíti a gazdálkodó szervezetek üzleti jó hírét, alátámasztja marketing aktivitását. A Szövetség ezúton hívja fel a kiállítók figyelmét a pályázati kiírásra és várja jelentkezésüket.
A kiírók a kiállítási Marketing Díjjal a gazdaság egyik kiemelt területeként kezelt mezőgazdaság és élelmiszeripar eredményességét kívánja támogatni és erősíteni, és ezzel megfelelő publicitást biztosítani a jó szakmai példáknak, üzleti sikereknek, erősíteni a cégek jó hírét, presztízsét.
A kiírók célja a pályázat meghirdetésével elsősorban a figyelem felkeltése a marketing szakma fontosságára és hasznára, a korszerű marketing technikák bemutatásával példa állítása a kezdő cégek, vállalkozások számára, valamint ösztönzés a magasabb szakmai tudás elérésére és gyakorlati alkalmazására.

1. A pályázat résztvevője: lehet minden cég, vállalkozás, szakmai szervezet vagy magánszemély, aki saját standdal részt vesz az OMÉK 2019. kiállításon és a Jelentkezési Lap beküldésével jelzi részvételi szándékát.

2. A pályázat tárgya: A cég vagy vállalkozás kiállításon való megjelenésének marketing stratégiája, eszközrendszere, az üzletpolitikai célokat szolgáló és alátámasztó koncepciója.

3. A pályázat tartalmazza: a kitöltött - mellékelt - pályázati lapot, valamint az abban szereplő szempontok részletes kifejtését, dokumentálását.

4. A pályázat két kategóriája: a./ Mezőgazdaság b./ Élelmiszeripar

5. Beküldési határidő: 2019. szeptember 15.

6. Beküldési cím: Magyar Marketing Szövetség, 1142 Budapest, Kassai utca 71.

7. Információ:
Magyar Marketing Szövetség részéről kapcsolattartó:
Komáromi Eszter, főtitkár
telefon: +36 30 297 2139, e-mail: marketing@marketing.hu
MMSZ Agrár- és Élelmiszermarketing Tagozat részéről szakmai kapcsolattartó:
Dr. Totth Gedeon, az Agrár- és Élelmiszermarketing Tagozat elnöke
telefon: 20 916 1794, e-mail: totth.gedeon@uni-bge.hu
A pályázatot csak a kitöltött jelentkezési lappal, a mellékletekkel és a pályázati díj átutalásával együtt tekintjük érvényesnek!

8. A zsűrit a Magyar Marketing Szövetség kéri fel és bízza meg. A zsűri résztvevői között az MMSZ felkért szakértői szerepelnek. A zsűri döntése nem megfellebbezhető.

9. Az elbírálás módja: szakmai szempontok alapján, az aktualitás, a korszerűség, az ötletesség figyelembe vételével történik. A Jelentkezési Lap pontjai csak a pályázat rövid leírását tartalmazzák, adatai csak tájékoztató jellegűek. A bírálat a részletesen kidolgozott pályamunka alapján történik, majd ezt követően a zsűri a kiállítás helyszínén megtekinti a standokat és értékeli, hogy azok mennyire tükrözik a célkitűzéseket, mennyire vannak összhangban a pályázatokban leírtakkal.

10. A pályázat részvételi díja: bruttó 10 000 Ft.,, melyet a pályázat benyújtásával egy időben kérünk a Magyar Marketing Szövetség Duna Takarékszövetkezet 58600551-11170918 számlájára. A részvételi díjról utólag számlát állítunk ki.

11. Díjátadás: ünnepélyes keretek között az OMÉK 2019. kiállításon a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara standján (A pavilon) kerül sor az OMÉK Marketing Díj átadására. A Magyar Marketing Szövetség a zsűri döntését és az értékelést szakmai fórumokon nyilvánosságra hozza.
https://mmsz.eu/

Hírek a Főoldalról


Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum