Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
WMN Magyarország legbátrabb női
Kiíró:
WMN Média Kft.
Határidő:
10/14/2019
Érvényes:
10/14/2019
Tárgymutató:
díj, legbátrabb nő
Pályázhat:
Olyan magyar nőket keresünk, akik mernek lépni nemcsak a saját, de mások érdekében is, nem bújnak el a véleményükkel, segítik a társaikat, és felemelik szavukat számukra fontos ügyekért és emberekért
A kiíró(k) adatai
Negyedszerre keresi a WMN Magyarország legbátrabb nőit!

Tavaly a közönség szavazatai alapján Szalai Kriszta színművésznek adtuk át a Közéleti SzuperWMN-díjat, mert több mint egy évtizede segíti (többek közt) a hajlék nélkül élőket: színdarabot írt-rendezett róluk, valamint lakhatásuk, munkavállalásuk és egészségügyi ellátásuk szervezésében is segít nekik.
A Civil SzuperWMN-díjat a szerkesztőség döntése alapján Himmer Éva nyerte el, a Feledékeny Emberek Hozzátartozóinak Társasága képviseletében. Éva sok éve harcol az Alzheimer-kórral, demenciával járó betegségekkel küzdők és családjaik érdekeiért - azaz ma Magyarországon egymillió (közvetlenül vagy hozzátartozóként) érintett emberért.

A SzuperWMN-díjátadó közönsége megismerkedhetett az utolsó fordulóba jutott többi jelölttel is: Renner Erikával, a lúgos támadás áldozatával, aki igazáért öt éven át harcolt, valamint Proszonyák Idával, a kaposvári Krízisambulancia vezetőjével. A közéleti jelöltek között pedig ott volt Székely Kriszta színházrendező és Ürge-Vorsatz Diána klímakutató-fizikus.

2019-ben is szeretnénk díjazni a civil kurázsit, a bátor kiállást a fontos ügyek mellett - talán sosem volt erre akkora szükség, mint ma - úgyhogy újra rajtad a sor: jelölj!

Olyan magyar nőket keresünk, akik mernek lépni nemcsak a saját, de mások érdekében is, nem bújnak el a véleményükkel, segítik a társaikat, és felemelik szavukat számukra fontos ügyekért és emberekért.

Jelöljetek olyan nőket, akik szerintetek bizonyították, hogy rettenthetetlenek, akik készek hallatni a hangjukat, felállni a karosszékből és cselekedni.
Olyan nőket keresünk, akik jobbá teszik a világot körülöttünk.

Akik nem hunyják le a szemüket, nem dugják homokba a fejüket, hanem keresik a megoldást. Otthon, a környékükön, a falujukban, a városukban vagy akár országos szinten.
Ahogy az elmúlt két évben, idén is két kategóriában keressük a SzuperWMN-eket.
A jelölés is kétféle, ezért kérjük, olvasd el figyelmesen a kiírást!

1. Civil SzuperWMN-díj
A civil-kategóriában ti, olvasók jelölhettek, és a szerkesztőségi zsűri dönt majd a győztesről - a jelöléseitek alapján.
Várjuk tehát a jelöléseiteket: a szuperwmn@wmn.hu e-mail címre írjátok meg, ki érdemelné szerintetek idén a Civil SzuperWMN-díjat.
- Szükségünk lesz a jelölt nevére, egy rövid, de átfogó indoklásra, hogy miért érdemli meg szerinted a díjat (körülbelül tíz mondat legyen).
- Tüntesd föl a jelölted elérhetőségét, és a tiédet is!
- A jelölési határidő: 2019. október 14.
A Civil SzuperWMN-díj odaítéléséről titkos szavazáson döntünk majd.

2. A Közéleti SzuperWMN-díj
Ebben a kategóriában a szerkesztőségi zsűri jelöl majd olyan közéleti személyiségeket, akik szerintünk méltók arra, hogy SzuperWMN-díjasok legyenek 2019-ben. A listán szereplők közül aztán ti, olvasók választjátok ki a győztest.
A közönségszavazás októberben indul majd, kezdetét a Facebook-oldalunkon és a hírlevélünkben fogjuk bejelenteni!
A várva várt díjátadó pedig 2019. november 26-án lesz a Müpában.

Hírek a Főoldalról


Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum