Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Így írunk mi!
Kiíró:
Holnap Magazin
Határidő:
03/10/2020
Érvényes:
03/10/2020
Tárgymutató:
vers- és prózaírás megjelenő kötetbe
Pályázhat:
alkotók
A kiíró(k) adatai
"Így írunk mi!" - Könyvpályázat!

A Holnap Magazinnál eddig közel 1500 szerző publikálta írásait!

Egy 2012 szeptemberében indult könyvsorozatban szeretnénk lehetőséget biztosítani mindenki számára, hogy verseit, prózáit, írásait egy 10-10 szerzőt bemutató kötetben megjelentesse.

A könyvpályázat folyamatos.
Várjuk azoknak az alkotóknak a jelentkezését, akik szeretnék írásaikat a kötetsorozat könyveiben megjelentetni.
Ezek a könyvek méltó utódai lehetnek a néhány évtizeddel ezelőtt megjelent Szép versek, vagy más hasonló tematikájú irodalmi kiadványoknak, amelyek segítségével az olvasók megismerhetik a mai XXI. századi kortárs alkotókat.
Várjuk írásaitokat! 10 szerzőnek van lehetősége szerepelni a 7. kötetben!

Pályázat feltételei:
- A könyvpályázat nem meghatározott időre szól. Folyamatos, határozatlan idejű!
A sorozat 7. kötetének tervezett megjelenési ideje: 2020. március. Kérjük a kötetbe 2020 március 10-ig elküldeni a publikálásra szánt pályázatokat.
- A nevezésnek nem feltétele az, hogy az adott szerzőnek van-e már írása oldalunkon! Új szerzők jelentkezését is várjuk!
- Minden "Így írunk mi!" kötetben, 10-10 alkotó jelentetheti meg írásait 15-15 oldalon, valamint egy rövid írói bemutatkozás és fénykép megjelentetésével a szerző saját magát is bemutathatja a kötetben, egy oldalban. Így összesen 16 oldalon szerepelhet minden alkotó.
- Lehet pályázni a kötetekbe verssel, prózai alkotásokkal, vagy mindkettővel egyszerre, megosztva a 15 oldalt.
- A szerzők egymással egyeztetve (10 szerző együtt) is jelentkezhetnek egy-egy kötet kiadására, de egyenként is. A külön-külön jelentkező szerzők névsorát egyeztetjük a kötetben szereplő többi szerzővel.
- Szerkesztőségünk segítséget nyújt a kötetekben megjelenő írások szerkesztésében, lektorálásában, tördelésében, stilisztikai javításokban, és a szerző kérésére a megjelenő írások kiválasztásában is.
- A kötetben megjelentetni kívánt verseket, prózákat, szerzői bemutatkozásokat magazinunk e-mail címére kérjük elküldeni, Word dokumentumban. A kötetben Book Antiqua 10-es betűtípussal jelennek meg az írások, A/5-ös oldalon. A szerzők fényképeit bármilyen képformátumban (pl. .jpg, .png stb) kérjük csatolni! A dokumentumba beillesztett kép nem megfelelő, minden esetben külön kérjük a képet.
- Minden kötet 170 oldal terjedelemben jelenik meg, amely magában foglalja a 10 szerző által beküldött 1-1 oldal fényképes bemutatkozást és a 15-15 oldal, összesen 150 oldal vers, próza megjelentetését, a lektori ajánlót és a szerkesztési oldalakat és tartalomjegyzéket.
- A megjelenő kötetből minden szerző részére 15-15 darabot küldünk!
- A kötetben történő megjelenési, pályázati díj 27 000 Ft szerzőnként, amely magában foglalja a könyv kiadásával kapcsolatos munkadíjakat (szerkesztés, tördelés, lektorálás, borító és nyomdai munkálatok), valamint a 15 kötet árát és a postaköltséget is.
- Minden megjelenő könyv összesen 170 példányban kerül kiadásra. Ebből 150 kötetet az alkotóknak küldünk el, 10 kötet könyváruházunkba kerül, 6 kötet az Országos Széchenyi Könyvtárba, kötelespéldányként leadva, 4 kötet pedig a szerkesztőségünknél kerül elhelyezésre.
- A könyvekből történő utánnyomás lehetőségét biztosítjuk minden alkotó számára. Az utánnyomást kérheti bármely a kötetben szereplő szerző, azonban minden esetben szükséges az egyeztetés a többi szerzővel is. Nem magán célú utánnyomás megrendelése esetén a szerzőket az újabb megjelenések után szerzői jogdíj illeti meg! Ezzel kapcsolatban pontos egyeztetés történik a szerzőkkel.

A könyvsorozat kötetei igazi, egyedi megjelenést biztosítanak minden szerző számára a külön erre a könyvsorozatra tervezett borítóval, és különleges ajándékot jelentenek barátoknak, ismerősöknek, családtagoknak is.
https://holnapmagazin.hu/news.php?readmore=119Hírek a Főoldalról


Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum