Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Nikon Story fotópályázat
Kiíró:
Nikon Corporation
Határidő:
09/08/2019
Érvényes:
09/08/2019
Tárgymutató:
fotópályázat, Nikon Story
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
Nikon Story fotópályázat

Fotózz 5 képből álló sztorit és legyen tiéd az értékes Nikon Store utalványok egyike!

Pályázati infók
A természetben, a városban, a nyüzsgő hétköznapokban vagy épp az emberi kapcsolatokban számos történet rejtőzik, amik mind csak arra várnak, hogy elmeséljék őket! Erről szól a Nikon Story fotópályázat, amiben a versenyzőknek történeteket kell bemutatniuk fotósorozataikon keresztül!

Nevezz be a Nikon Story-ba, válassz egy sztorit, és mutasd be 5 db saját készítésű, a pályázat ideje alatt készült fényképen keresztül! Ha a szakmai zsűri a te pályázatodat értékeli a legjobbnak, megnyerheted a fődíjat, a 300 000 Ft értékű Nikon Store utalványt vagy a további 4 db 100 000 Ft értékű Nikon Store utalvány egyikét!
Pályázat időtartama: 2019. 07. 29. 10:00- 2019. 09. 08. 23:59
1.nevezz
2.válassz sztorit
3.fotózz
4.töltsd fel
5.nyerj
A Nikon Story egy rendhagyó fotópályázat, amiben a feladatod, hogy egy történetet (sztorit) mesélj el a fotóid segítségével. A versenyben a korábbi évektől eltérően így nem 1-1 db fotót vár tőled a zsűri témánként, hanem 5 db, a kiválasztott sztori (téma) által inspirált képet kell egy egységes sorozatban feltöltened!

A Nikon Story fotópályázatban található sztorik nem egzakt fotós témák, inkább inspirációul szolgálnak, azaz szabadon értelmezheted, hogy az egyes sztorikba pontosan mit és hogyan fotózol majd a verseny ideje alatt. Ha inspirációra vágysz, a galériában található sztorik leírásából, valamint az adott sztori nagykövetének képeiből könnyen ötleteket meríthetsz!

A fotópályázat ideje alatt minden sztoriban (témában) maximum egyszer indulhatsz. Az egyes sztorikba nevezett képeket, illetve azok sorrendjét szabadon változtathatod, amíg úgy nem döntesz, hogy a sztori lezárásával véglegesíted az adott sztori nevezését.
https://story.nikon.hu/

Hírek a Főoldalról


Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum