Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
A vihar gyermekei - Az áradás gyermekei - cli-fi pályázatok
Kiíró:
Articity Kiadó
Határidő:
08/31/2020
Érvényes:
08/31/2020
Tárgymutató:
klímanovella
Pályázhat:
bárki
A kiíró(k) adatai
A vihar gyermekei - Az áradás gyermekei - cli-fi pályázatok

Pályázati feltételek:
Beküldési határidő: 2020. augusztus 31. éjfél.
Beküldési cím: palyazat@articity.com és klimanovella@gmail.com - kérjük mindkét címre elküldeni.(az e-mail fejlécében kérjük feltüntetni - A klímanovella-pályázat + jelige)

Egy szerző egy-egy pályamunkát küldhet be a két pályázatra doc vagy docx formátumban (sorkizárt, 11-es vagy 12-es betűméret, Arial betűtípus)
- A terjedelem 10 000 és 40 000 karakter közé essen (szóköz nélkül)
- A pályázat jeligés - a pályamunka fejlécében csak a jelige, a mű címe és a karakterszám legyen megadva. Az e-mail tartalmazza az író nevét és a jeligét - a bírálóbizottság csak a jeligés műveket látja majd, így a profi és amatőr alkotók is hasonló eséllyel indulnak. A korábbi, A hőség gyermekei pályázaton indult és kötetbe került szerzők természetesen újra pályázhatnak. Az első pályázaton indulók erre e két új pályázatra válasszanak új jeligét.
- Az antológiába kerülő szerzők díjazása 10 000 forint. A későbbiekben angol megjelenést is tervezünk.
- A pályázó a sikeres pályázat esetén szerződésben átadja novellának magyar és angol megjelenési jogait (nyomtatott, e-book, vagy bármilyen médiumon). Minden egyes nyertesnek szerződést küldünk ezen feltételekről.
- A pályázaton a szerző csak saját szellemi tulajdonaként jegyzett művel indulhat (a novella nem érinthet más kiadó által megjelentetett franchise részeként értelmezhető történetet). A pályázó a részvétellel kinyilatkoztatja, hogy a novella a saját szellemi terméke, ennek kérdésessége esetén a felelősség a szerzőt terheli.
- A pályázati munka interneten, nyomatott formában vagy esteleg más médiumon (pl. hangoskönyv) korábban nem látott világot, az antológiában lesz az első megjelenése.
- A sok szerkesztési munkát adó művek már az első rostán kiesnek. A bírálóbizottság csak a kellően megszerkesztett műveket kapja kézhez.
- A határidőn túl érkezett műveket nem áll módunkban elfogadni (javításokat se a korábban beérkezett anyagokhoz).
https://www.facebook.com/Articity-Kiad%C3%B3-%C3%A9s-M%C3%A9dia-1023043171197200/about/?ref=page_internal&path=%2FArticity-Kiad%25C3%25B3-%25C3%25A9s-M%25C3%25A9dia-1023043171197200%2Fabout%2F

Hírek a Főoldalról


Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum