Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Segítek egy családot
Kiíró:
ujegyensuly.hu
Határidő:
01/17/2021
Érvényes:
01/17/2021
Tárgymutató:
fotópályázat, Segítek egy családot
Pályázhat:
profik és amatőrök
A kiíró(k) adatai
Segítek egy családot

Segítő fotópályázatot indítunk január 17-ig
Idén szeptember 17-én indult el a Segítek egy családot oldal, több, mint 30 lelkes önkéntes összefogása által.

Ez Magyarország első olyan honlapja, ahol a segítségre, támogatásra szoruló és a segíteni kívánó egyén, család vagy közösség közvetlenül megtalálhatja egymást. A támogató nem alapítványt vagy egyesületet, hanem KONKRÉT családot választhat, személyessé téve ezzel az adok-kapok folyamatát.

Ha kinyitjátok a NEKIK SEGÍTHETSZ topikot, akkor láthatjátok azoknak a családoknak a történeteit, akikkel személyesen összekapcsoljuk a támogatót. A könyvkiadásaim és a sok-sok facebook-os, Instagramos posztom kapcsán folyamatosan tapasztalom, hogy mennyire sokat számít egy szöveghez a kép. Szinte minden könyvem új borítót kapott, úgyhogy többedik éve hónapról-hónapra szembesülök a részletes lebontású havi jelentéseknél, hogy ugyanaz a tartalom új boritóval mennyivel jobban fogy.

Ugyanezeket a konzekvenciákat tudjuk leszűrni a családok történeteihez kitett képekkel kapcsolatban is. Úgyhogy kis csapatunk úgy döntött, hogy az ujegyensuly.hu oldalán (az oldal 4 éves születésnapjától) meghirdetünk egy fotó pályázatot, profiknak és amatőröknek egyaránt, aminek az a célja, hogy az oldalon levő történetekhez minőségi és saját fotóink legyenek.

A szerzői jogok a kép készítőjénél maradnak, de az alkotó felhatalmazást ad nekünk arra, hogy a https://www.segitekegycsaladot.hu/ oldalhoz és https://www.facebook.com/segitekegycsaladot fb oldalakhoz fel lehet használni a képeket, illetve az ezeket az oldalakat népszerűsítő e plakátokhoz és szórólapokhoz is.

Az összes beküldött kép felhasználhatóságának időbeli használata korlátlan és ingyenes.
Ily módon a fotókat beküldők is támogatókká válnak ebben a jótékonysági projectben.
Viszont cserébe mi is adunk.

Az első 3 helyezettnek a következőket ajánljuk fel:
1. Mélyinterjú az ujegyensuly.hu oldalon ÉS 1 hónapos banner lehetőség az oldalunkon, illetve 1 órás szakmai konzultációs lehetőség azzal a zsűritaggal, akit ő kiválaszt magának.

2. Mélyinterjú az ujegyensuly.hu oldalon VAGY 1 hónapos banner lehetőség az oldalunkon, illetve 1 órás szakmai konzultációs lehetőség azzal a zsűritaggal, akit ő kiválaszt magának.

3. VAGY mélyinterjú, VAGY 1 hónapos banner lehetőség az oldalunkon, VAGY 1 órás szakmai konzultációs lehetőség azzal a zsűritaggal, akit ő kiválaszt magának.
Az első 3 helyezett legjobbnak ítélt munkáit külön - külön cikkben mutatjuk be, néhány mondatban a szerzővel együtt. Ez nem csak az ujegyensuly.hu-n, hanem a https://www.segitekegycsaladot.hu/eletkepek-en is föl lesz téve. A fotósok neve egyedül itt lesz beazonosítható.

Szakmai zsűritagok:
- Szilágyi Lenke fotóművész, érdemes és kiváló művész
- Lugosi Lugó László fényképész, művészeti szakíró
- Spitzer Gyöngyi, A Nők 2000 Nyitott Kapu Alapítvány, a segitekegycsaladot.hu és az ujegyensuly.hu oldalak létrehozója.

A beérkezett fotókat január 17-ig fogadjuk, (utána már ne küldjétek) és február 1-jén fogunk eredményt hirdetni az ujegyensuly.hu oldalon.

Ehhez azt kérjük, hogy írjatok nekünk a fotopalyazat@ujegyensuly.hu-ra, mi innen fogunk nektek válaszolni, és írjuk majd meg, hogy hova töltsék fel a fotókat. Írjátok meg kérlek a neveteket, a telefon számotokat- így az email címmel így be tudunk majd benneteket azonosítani.
E-mailben küldjük majd el azt google drive linket, ahova a fotókat az erre létrehozott külön mappába fogjátok feltölteni.
Tehát erre a mailre NE küldjetek fotókat!
NE we transferrell, mamut maillel, vagy csatolva küldjétek el, hanem kifejezetten és csakis az emailben megadott google drive linkre!

A fotók lehetnek feketék és fehérek, érdemes inspirációban kiindulni azokból a képekből, amik az oldalon vannak, illetve magukból a szövegekből. Arra érdemes ráhangolódni, ha te lennél ennek a projectnek a vezetője, illetve támogató jelölt, akkor milyen képeket tennél föl? Mely képek vonzanának, hogy megnyisd a hozzá tartozó történetet? Nem kell, sőt, nem is lehet elmenni a családokhoz, ha rámentek az oldalra, láthatjátok, hogy itt sem a családok környezete van lefotózva (ami annak tűnik, sem az), hanem a leíráshoz illően egy kép. Ez kreativitást és intuíciót igényel a részetekről.

Megköszönjük, ha belegondoltok, ráéreztek, hogy mi segítheti az adott családot a támogató keresésben, hiszen a CÉL AZ, HOGY A RÁSZORULÓ CSALÁDOKAT MINÉL TÖBB TÁMOGATÓ TALÁLJA MEG. És hogy ezt a folyamatot a fotók is segítsék.
Instrukcióként talán annyi, hogy olyan képeknek örülnénk, ahol megjelenik a remény, az élet, az emberi kapcsolódások, hiszen a segíteni akarás valami pozitív életszemléletből fakad, és egyaránt meg kell nyílni arra, hogy valaki adjon vagy kapjon.
Kreatív emberek vagytok, érezni fogjátok ezt.
A beérkezett fényképekkel ti is hozzájárultok a nehéz helyzetben levő emberek megsegítéséhez.
Mert adva kapunk, mert adni jó. És mert egy HAjóban vagyunk.

Előre is köszönjük nektek, és várjuk a beérkezett alkotásokat!

https://www.ujegyensuly.hu/onkifejezes/segito-fotopalyazatot-inditunk-november-3-tol-december-21-ig

Hírek a Főoldalról


Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum