Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Magánszemélyeknek pályázat
Kiíró:
TEES Technológia az Esélyegyenlőségért Nonprofit Kft
Határidő:
03/31/2020
Érvényes:
03/31/2020
Tárgymutató:
digitális megjelenés támogatása
Pályázhat:
Minden 18. életévét betöltött személy
A kiíró(k) adatai
Magánszemélyeknek pályázat

Végre elindult Magyarországon az utolsó olyan pályázat ahol magánszemélyek is jelentős De Minis támogatást tudnak igénybe venni.
A pályázati forrásokat a digitális megjelenésre fordítják, elsősorban olyan eszközökre, melyekkel az interneten való online jelenlétet lehet erősíteni.

Továbbá elősegíteni, hogy a magánszemélyek is elsősorban lehetőségként tekintsenek az Internetre. Ezért eszköz pályázatok mellett támogatás részeként honlapokat készítünk, melyeket a forrásunkhoz képest jelentős nézettséggel is megdobunk a kezdő látogatók és ügyfelek szerzése céljából.
Kik jelentkezhetnek?
Minden 18. életévét betöltött személy

Hogyan valósulnak meg a projektek?
A záródátumot követően Támogatói értesítést küldünk a kedvezményezettnek. A támogatási szerződést követően azonnal elkezdjük a projektet megvalósítását, de ez kiírásonként változó.

Milyen támogatási formák vannak és mekkora piaci értékkel bírnak?
- IPHONE telefonkészülék biztosítása pályázat keretében.
- Nagy értékű PC számítógépek és Laptop készülékek támogatása során jelentős kedvezménnyel támogatjuk új és garanciális készülékek vásárlását, berendeljük az alkatrészeket, összeállítjuk és kiszállítjuk ügyfélnek a konfigurációt. Minden számítógépet alaposan tesztnek vetünk alá melyre 1 év garanciát vállalunk!
- Tablet készülék esetén a kedvezményezett vállalja a székszerű használatot és a pályázatban benyújtottaknak megfelelően használja. Ezt követően postára adjuk a készüléket új tulajdonosának.
A készülékek felhasználásának módjáról után követést nem végzünk, ugyanis erre sem időnk sem energiánk nem lesz a további projektek megvalósítása miatt.
- Weboldal pályázat és fejlesztés terén cél, hogy a kedvezményezett pályázó eszközként tudja használni weboldalát. Hasznos tartalmat készítsen, esetleg kivegye valamilyen módon a részét az növekvő online kereskedelmi piacból.
A támogatás során nem egy “mindenkinek ugyanez a design séma van” arculatot kap a pályázó, továbbá egy SSL titkosítással felszerelt gyors SSD tárhelyet biztosítunk és üzemeltetünk.
A támogatásokra szánt forrás maximum 150 ezer forint/pályázat. Van arra is lehetőség hogy egy pályázó hozzáférhet a maximum 500 ezer forint piaci értékű támogatáshoz is.
Magánszemélyek így vissza nem térítendő pályázati támogatáshoz jutnak amely tekinthető egy lépcsőfoknak esetlegesen egy második támogatás megszerzéséhez.
A támogatásokat a TEES Nonprofit Kft és az Xpertstudio Kft közösen szervezi és kivitelezi.
A támogatások igénybevétele a pályázati feltételek és útmutatóban leírtak szerint vehetők igénybe. A pályázatok záródátumhoz vannak kötve, így minden záródátumot követően beérkezett pályázat automatikusan elutasításra kerül.
A támogatásainkat mindig maximálisan fel szoktuk használni és biztosítjuk a Tablet készülékeket LAPTOPOK és a PC konfigurációkat az induláshoz.
Ügyfeleink között Mikro, Kis és Középvállalkozások, Magánszemélyek, kisnyugdíjasok, Alapítványok és Egyesületek is megtalálhatók!
Most itt a lehetőség akár neked vagy céged vagy közösséged számára!
Fogalmazd meg mit is szeretnél, a pályázati adatlap kitöltése körülbelül 5 perc. Elsősorban nem "profi" pályázatokat várunk, de azért fontos az összeszedettség és a cél körülírása.
Nem lennél mérges ha véletlenül lecsúsznál erről a lehetőségről? Most vedd kezedbe a sorsod TE! Többféle pályázati csomagot biztosítottunk így te is el tudod dönteni mire is van szükséged.

2020-as Pályázatunk zárása március 31.
Minden utána benyújtott pályázat érvénytelen!

Laptop támogatás
100 ezer forint maximum piaci érték
Új és Garanciális
4x Processzor
HDD tárhely
Windows 10 operációs rendszer telepítve
Ingyen Tabletek
Maximum 2 db eszközre lehet pályázni
Kompakt készülék, szórakozásra és munkára
Wifi, Bluetooth, Kamera
Amazon Fire operációs rendszer
Ingyen kiszállítás a kedvezményezetteknek
Új és Garanciális készülék
PC Számítógépek támogatása
300 ezer forint maximum piaci érték
Új és Garanciális
4x Processzor
DDR4 memóriák
SSD tárhely
Windows 10 operációs rendszer
Ingyen honlapok támogatása
150 ezer forint piaci érték
100% támogatási esély
Gyors SSD tárhely
Ingyen tartalomfeltöltés
Ingyen Domain regisztráció
2019-es év rövid összefoglalója

Előző évben is 4 db pályázatot írtunk ki. Nagyon sikeresnek mondhatjuk ezt az évet mind a pályázatok számának tekintetében, mind a pályázati rendszerünk fejlődését tekintve és persze a megvalósítandó projektek tekintetében is fejlődtünk számban és minőségben egyaránt.
Két hatósági ellenőrzésen is átestünk, melyben mindent rendben találtak. Mind a szolgáltatások, mind a pályázati eszközök tekintetében is megbizonyosodhatott a fogyasztóvédelem hogy amit állítunk a valóságnak megfelel.
NAV vizsgálat következtében az Xpertstudio Kft majd a TEES Nonprofit Kft pénzügyi és adóbevallási kötelezettségeit is rendben találták.
Az elkövetkezendő időszakban fejleszteni fogjuk szolgáltatásainkat hogy minél sikeresebb és minőségibb szolgáltatást nyújtsunk.
Mivel megnövekedett az érdeklődők száma és sajnáljuk azokat akinek nem tudunk forrást biztosítani ezért egy új megoldáson dolgozunk.
A pályázatokra már most lehet jelentkezni!

ITT TUDSZ JELENTKEZNI A PÁLYÁZATRA:
https://greenlightpalyazatok.hu/palyazat
Elérhetőség:
TEL: +36 90 900-352
Weboldal: http://www.greenlightpalyazatok.hu
Facebook Messenger: https://m.me/xpertstudio
Email: greenlightpalyazat@gmail.com

Hírek a Főoldalról


Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum