Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Újratöltve támogatás 2019-2024
Kiíró:
Újratöltve Egyesület
Határidő:
11/25/2019
Érvényes:
11/25/2019
Tárgymutató:
digitális megjelenés támogatása és eszközökhöz juttatása, technológiák népszerűsítése
Pályázhat:
minden 18 év feletti magyar állampolgár, magyar alapítású és székhelyű civil szervezet, cég, induló és már meglévő vállalkozás, egyéni vállalkozó, intézmény
A kiíró(k) adatai
Újratöltve támogatás 2019-2024

Az Újratöltve Egyesület pályázatot hirdet 100%-ban vissza nem térítendő eszköz támogatásra.

A pályázat célja: Digitális írástudás elterjedésének elősegítése, az Újratöltve Egyesület népszerűsítése, pályázók körében a digitális megjelenés támogatása és eszközökhöz juttatása, technológiák népszerűsítése

A pályázat során az igényelt eszközöket két kategóriába soroltuk: 1. Kategória és 2. Kategória. Mindkét kategóriában maximum 1-1 eszközt jelölhet meg, igényelhet a pályázó. A kategóriák a következő eszközöket tartalmazzák:

1. Kategória:
- iPhone X
- Samsung Galaxy S10
- Acer Aspire laptop
- PlayStation 4
2. Kategória:
- Samsung Galaxy Tablet
- HP LaserJet multifunkciós nyomtató

A pályázatok feldolgozása folyamatos, az elbírálás pedig egy körben, a pályázati határidő lezárást követően történik a pályázatok beérkezésének sorrendjében. Kérünk minden pályázót, hogy mindenképpen töltsenek ki minden mezőt, mert a bírálat a megadott adatok alapján fog történni!

A pályázatban való részvétel feltétele 5000 Forint (ötezer forint) támogatás befizetése, melyről minden pályázónak igazolást állítunk ki és küldünk vissza elektronikus formában az általa megadott e-mail címre. Egy pályázó több pályázatot is benyújthat, azonban minden pályázathoz külön-külön szükséges befizetni az 5000 Ft-ot, azaz ha valaki pl.: 3 db pályázatot nyújt be, akkor az 3 x 5000 Ft-ot jelent. Az 5000 Ft összeget minden pályázathoz külön kérjük utalni!

A 2019. őszi pályázati ciklusban maximum 100 pályázó támogatását tervezzük. A pályázat tervezett támogatási kerete az informatikai eszközök becsült piaci értékéből áll.

Pályázati időszak kezdete: 2019.10.01.

A pályázati időszak záró időpontjában (2019. 11. 25.) véglegesítjük a pályázók listáját. A pályázatok feldolgozása folyamatos, érkezési sorrendben történik. A nyertes lista honlapon történő megjelenésének tervezett időpontja 2019. 12. 06. 16:00 óra.

Pályázati adatlap és tájékoztató a következő helyen érhető el, tölthető le: http://www.ujratoltveegyesulet.hu/letoltes/

E-mail, melyre a kérdéseket és a kitöltött adatlapokat várjuk: ujratoltvepalyazat@gmail.com

Ha kérdése van, vegye fel velünk az ujratoltvepalyazat@gmail.com e-mail címen keresztül a kapcsolatot! Minden kérdésre 72 órán belül válaszolunk! Egyéb kommunikációs csatornán beérkezett kérdésekre sajnos nem tudunk válaszolni.

Hírek a Főoldalról


Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum