Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Formáld a világod!
Kiíró:
C3 Kulturális és Kommunikációs Központ
Határidő:
09/28/2020
Érvényes:
09/28/2020
Tárgymutató:
szabadfogású számítógép verseny
Pályázhat:
egyénileg vagy csapatban is, ha nem töltötted még be a 19. évedet
A kiíró(k) adatai
Formáld a világod!
Szabadfogású Számítógép Verseny
2020
Sokat lógsz a telefonodon vagy a gépeden (különösen mostanában), de amit senki sem sejt, az az, hogy közben világmegváltó projekteket szervezel?
Videókat készítesz és képeket manipulálsz művészeti alkotásaidhoz? Saját robotod készíti reggel a müzlidet, míg te lemodellezed hogy lehetne fölösleges ételt osztani a nélkülöző háztartásokba? Ha valamilyen mindennapi problémára digitális megoldást találtál és 19 éves vagy fiatalabb* vagy, nevezz és küldd el nekünk kedvenc alkotásodat!

Versenyünkre bármivel jelentkezhetsz, ami digitális eszközzel készült: lehet akár animáció, rajz, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobil applikáció, kutatás, robot, saját készítésű szoftver, hardver vagy bármilyen egyéb digitális megoldás. A legfontosabb az eredeti ötlet és a kreativitás!
Egy versenyző több pályaművel is ingyenesen nevezhet versenyünkre. Jelentkezhetsz egyénileg vagy csapatban is, ha nem töltötted még be a 19. évedet! Nevezhetsz Magyarországról és akár a határon túlról is.

A zsűri által kiválasztott nyertesek értékes díjakat nyerhetnek és részt vehetnek a legjobb pályamunkákat bemutató kiállításon (link a kiállítás menüponthoz) Budapesten. Emellett akár külföldi partnerversenyeinkre, Németországba és Ausztriába is lehetőségük lehet kilátogatni!

Határidő: 2020. szeptember 28. (hétfő) éjfél
Inspirációért keresd fel a korábbi nyertesek videóit tartalmazó csatornát, likeold a Facebook oldalunkat vagy kövess minket Instagramon!
Ha szeretnéd kinyomtatni a hivatalos versenyfelhívást.

*A versenyen magyar anyanyelvű, de nem kizárólag Magyarország területén élő, 2019. december 31-ig 19. életévüket be nem töltő egyéni pályázók, illetve csapatok vehetnek részt.

DÍJAK
A verseny legjobbjait értékes ösztöndíjakkal és ajándékutalványokkal jutalmazza a zsűri, illetve megállapodás szerint gyakornoki projektet vagy bemutatót vezényelhetnek le partnereinknél.
Minden nyertes részt vehet egy nagyszabású kiállításon 2020 decemberében, a Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában. Ezen kívül, ha bekerülsz a díjazottak közé, jövőre te lehetsz az egyik szerencsés utazó, aki meglátogathatja a nemzetközi partnereink rendezvényeit és bemutathatja a nyertes alkotását a külföldi érdeklődők előtt is!

ZSŰRI
Minden évben szakmai zsűri nézi végig az összes pályaművet. Az előző évek során a felkértek között volt médiaművész, programozó, zenész, informatika tanár, animátor, illusztrátor, startup-vezető, illetve korábbi nyertesek is!
Amint beérkeztek a pályaművek, fel fogjuk fedni a 2020-as zsűri összetételét is!
https://verseny.c3.hu/2020/

Hírek a Főoldalról


Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum