Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
GODOT ART FAIR
Kiíró:
Godot Kulturális és Művésztámogató Közhasznú Társaság
Határidő:
07/12/2020
Érvényes:
07/12/2020
Tárgymutató:
kortárs képzőművészeti vásáron való részvétel
Pályázhat:
fiatal képzőművészek, fotó művészek
A kiíró(k) adatai
GODOT ART FAIR

A Godot Kortárs Művészeti Intézet felhívása a GODOT ART FAIR kortárs képzőművészeti vásáron való részvételre feltörekvő és szélesebb közönséghez eljutni vágyó képzőművészek számára, az Art Market Budapesttel egy időben.

Részletes pályázat kiírás
A Godot Galéria 5. éve működteti saját művészeti vásárát, ahol a legifjabb generáció kap lehetőséget a nagyközönség előtti bemutatkozásra. A jelen és a jövő szempontjából is rangos esemény a Godot Kortárs Művészeti Intézet (Godot I.C.A.) 1000 m2-es épület komplexumának terében valósul meg, a régi Goldberger Textilgyár területén. A Godot Art Fair célja, hogy a felnövő új generáció képzőművészei számára perspektívát nyisson és elősegítse pályájuk felívelését. Hiszünk benne, hogy az itt szereplők a jövő művészeti világának alakítói, akikre érdemes a nagyközönségnek is odafigyelnie. Ha szeretnél részt venni és lehetőséget kapni arra, hogy bekerülj a képzőművészeti élet vérkeringésébe, akkor itt pályázhatsz.
A pályázat kiírója: Godot Nonprofit kft.
A pályázatok beküldési határideje: 2020. július 12. 12.00 óra
A pályázók köre: Fiatal képzőművészek, fotó művészek
Beküldhető művek: Képzőművészeti alkotások, festmények, szobrok, sokszorosított eljárással készült műalkotások, fotók, installációk, videómunkák
Kiállítás ideje: 2020. október 20 - november 1.
Helyszín: Godot Institute of Contemporary Art (Godot ICA)
cím: Budapest, 1036 Fényes Adolf utca 21.

Technikai feltételek/Pályázat menete
Beküldés

I. kör Portfolio: pdf, word, jpg formátumban, kizárólag csatolmányként (tárhely megosztás, egyéb felhőszolgáltatás nem)alkalmazható, maximum 25 Mb méretben, az alábbi adatokkal.
Személyes adatok:
o Alkotó neve
o Elérhetősége (emailcím, telefonszám)
o Művésznév
o Születési idő
o Önéletrajz
o A művészeti alkotásokat bemutató weboldal vagy facebook oldalak linkjei
o Maximum 20 alkotás fotója, amelyeket a vásáron szerepeltetnél
o Alkotások adatai: Cím, dátum, méret, anyaghasználat, technika, műfaj (festmény, fotó, print, videó, szobor stb)
Kérjük, hogy pályázatát ne tömörített fájlként vagy fájlküldő honlapokon keresztül juttassa el részünkre, hanem az e-mail csatolmányaként a fentebb megjelölt adatkerettel.
A pályázati anyagokat a godotpalyazat@gmail.com email címre várjuk. A tárgyban tüntesse fel: Godot Art Fair pályázat 2020

II. kör A beérkezett pályázatok értékelését követően a kiválasztott művészek
egy pályázati formanyomtatvány kitöltésével, az eredetiségi nyilatkozat és a részletes kiállítási/eladási szerződés elfogadásával, valamint a jelölt alkotásokról készített fotók feltöltésével válhatnak a 2020-as Godot Pop-up kiállítás és vásár szereplőivé.
Kiválasztott alkotások
Az alkotásokat installálásra alkalmas állapotban kérjük beszállítani - fotók esetében a habkartont technikai okok miatt nem áll módunkban bevenni a vásárra. Dibond, keretezett vászonra nyomott gicleé stb. elfogadható.
Az alkotások helyszínre szállításának időpontja: 2020. szeptember 29., kedd, 09:00-17:00 2020. október 3. 10:00-17:00 (Az időpontok változásának jogát fenntartjuk)
Az alkotások helyszínre szállítása a művész felelőssége
A műtárgyak tárolásának, valamint a Godot pop-up vásár és kiállítás helyszíne: 1036 Budapest, Fényes Adolf utca 21.
Speciális esetekben a Godot I.C.A. segít a művek helyszínre szállításában

III. kör
A kiválasztott műalkotásokat a beszállítás napján személyesen is megtekintjük. Ennek fényében fenntartjuk annak a lehetőségét, hogy adott műtárgyakat a II. kör során adott pozitív visszajelzés ellenére mégsem fogadunk be a vásárra.

Díjazás
Fődíj: A Godot I.C.A. a pályázaton résztvevő alkotók közül 1 fő számára lehetőséget nyújt önálló kiállítás megrendezésére a Godot Galériában, vagy a Godot Kortárs Művészeti Intézetben.
Külön díj: A Galéria a beküldött pályaművek alkotói közül 7 fő számára lehetőséget nyújt a Godot Mezőszemerei Művésztelep, 10 napos nyári alkotótáborában való részvételre, ahol a művészek szállását, étkezését és anyagköltségét biztosítjuk munkájukhoz a művésztelepen.

Bővebb információ:
A felmerülő kérdésekre a godotpalyazat@gmail.com címen lehet érdeklődni.
https://www.gica.hu/post/p%C3%A1ly%C3%A1zati-felh%C3%ADv%C3%A1s-godot-art-fair-2020

Hírek a Főoldalról


Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum