Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
eNEET Rural
Kiíró:
Norway Grants Fund for Youth Employment
Határidő:
Folyamatos
Érvényes:
12/31/2020
Tárgymutató:
online képzések, ingyenes
Pályázhat:
25-30 év közötti álláskereső
A kiíró(k) adatai
eNEET Rural

Ha Ön is 25-30 év közötti álláskereső, szíves figyelmébe ajánljuk rövid, ingyenes, online képzéseinket, melyek segítségével személyes készségeit eredményesen tudja fejleszteni kezdőtől a haladó szintig.

A Készségfejlesztés kezdőknek tanfolyam azoknak a munkanélküli fiataloknak szól, akik a munkavállaláshoz szükséges alapkompetenciák fejlesztésével szeretnék növelni elhelyezkedési esélyeiket. A tananyag lépésről-lépésre mutatja be azokat a hasznos ismereteket, amelyek különböző munkakörnyezetben egyaránt jól alkalmazhatóak. A tananyag elsajátítása segítséget jelent a sikeres álláskeresésben. A kommunikációs készségek fejlesztése pedig hozzájárul az eredményes munkavégzéshez. A fiatalok a képzés során megszerezhetik azokat az ismereteket, amelyek megkönnyítik a munkahelyi beilleszkedést és a mindennapi munkát, különös tekintettel a munkatársakkal való kapcsolattartásra, hatékonyságra és a problémamegoldásra.

A Készségfejlesztés középhaladóknak tanfolyam azoknak a munkanélküli fiataloknak szól, akik személyes készségeik fejlesztésével szeretnék növelni munkaerő piaci esélyeiket.
A kezdő kurzustól eltérően a középhaladó szinten a vezetői kompetenciákról is ismereteket szerezhetnek a fiatalok. A kurzus különösen azok számára hasznos, akik az alapok mellett olyan ismeretekre is szert tennének, amik segítik őket, hogy újszerű és hatékony ötleteket és módszereket alkalmazzanak a munkájuk során.

A Készségfejlesztés haladó szinten tanfolyam azoknak a munkanélküli fiataloknak szól, akik szeretnének érvényesülni a munkaerőpiacon és céljuk a szakmai és munkahelyi előrejutás. A haladó képzés különösen azok számára ajánlott, akik az üzleti élet és az agrárvállalkozás legfontosabb ismereteinek elsajátítását célozzák.

Az Agrárismeret kezdőknek képzés azoknak a fiataloknak szól, akik rendelkeznek középiskolai végzettséggel és érdeklődnek az üzlet és az agrárszakma iránt. Új vállalkozás alapítását tervezik vagy a már működő vállalkozásukat szeretnék hatékonyabban irányítani. Az önállósulást támogató tananyag lépésről-lépésre mutatja be az ehhez kapcsolódó hasznos ismereteket. A képzés során a fiatalok tovább fejleszthetik személyes készségeiket és kompetenciáikat. Betekintést nyernek az üzleti elképzelések megvalósításának lehetőségeibe és a vállalkozások alapjaiba. Ismereteket szerezhetnek a vállalkozások finanszírozásáról és annak jogi keretéről, illetve az agrárvállalkozások sajátosságairól.

Az Agrárismeret középhaladóknak képzés a kezdő képzésen túl praktikus és gyakorlati ismereteket kínál, melynek köszönhetően az érdeklődő fiatalok betekintést nyernek az üzleti terv készítésébe, egy üzleti modell vázlat alapú kidolgozásába és az újszerű ötletek megvalósításának finanszírozási lehetőségeibe.
Ha nem tudja eldönteni, hogy melyik az Ön számára legmegfelelőbb tréning, egy rövid online teszt kitöltésével meg tudja határozni, hogy jelenlegi ismeretei alapján melyik tanfolyamra javasolt beiratkoznia. Bármely kurzust választja, tanúsítványt nyújtunk a képzés sikeres elvégzéséről!

Várjuk jelentkezését online a https://www.eneet-elearning.eu/ linken! Ha bármi kérdése van az ingyenes tréningek kapcsán, keresse Mérei Patríciát! (patricia.merei@fruto.eu, 20-256-3300, https://www.facebook.com/eNEETRural/)

Hírek a Főoldalról


Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum