Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldése e-mailben
Vissza
Cím:
Pályázat Körtvélyes Éva újságírói díjra 2019
Kiíró:
Egészség Hídja Összefogás az Egészségért, a Mellrák Ellen! Egyesület
Határidő:
09/02/2019
Érvényes:
09/02/2019
Tárgymutató:
díj, Körtvélyes Éva újságírói
Pályázhat:
újságírók
A kiíró(k) adatai
Pályázat Körtvélyes Éva újságírói díjra 2019

Az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért, a Mellrák Ellen Egyesület idén is újságírói pályázatot hirdet a tavaly elhunyt Körtvélyes Éva újságíró emlékére, akit a magyarországi mellrákellenes civil fellépés talán legmarkánsabb képviselőjeként ismertünk: évtizedekig dolgozott azon, hogy a magyar nők minél többet tudjanak erről a betegségről, ő alapította meg és szervezte az Egészség Hídja Összefogás mozgalmat és egyesületet.
A pályázatokat elbíráló kuratórium a díjat
annak a magyar újságírónak ítéli oda, aki a 2018. szeptember 1.-2019. szeptember 1. közötti időszakban a mellrák témájában a szűrésről, diagnosztizálásról és a terápiákról, a betegségről és annak bármely vonatkozásáról olyan, a szakma által elfogadott tudományos tényeknek nem ellentmondó cikket-cikkeket publikál(t) vagy rádiós, televíziós anyagot készített, amelyek társadalmi hatásuk és hasznosságuk következtében nagymértékben hozzájárulnak a témáról való korrekt és korszerű ismeretanyag széleskörű terjesztéséhez. Szolgálják egyúttal a kérdéskör kapcsán meglévő társadalmi szintű félelem csökkentését, a gyógyításba vetett bizakodás erejét, segítik az egyén döntési képességét nehéz, de nem megoldhatatlan problémájának feldolgozásában és megértésében.

A díj összege: nettó 200 000 Forint, mely a nyertes bankszámlájára kerül átutalásra.

Pályázni a nyomtatott vagy elektronikus sajtóban, rádióban, televízióban megjelent anyaggal lehet, pályázónként egy darab beküldött anyaggal.
A nyomtatott vagy elektronikus sajtóban megjelent cikkek terjedelme 3000 és 8000 karakter közötti, a rádiókban, televíziós műsorokban közölt anyagok terjedelme maximum 25 perc lehet.

A nyomtatott írásokat (beszkennelve vagy pdf formátumban), a televíziós, rádiós műsorokat, blogokat, elektronikus (link) formában kérjük eljuttatni a kozpont@egeszseghid.hu e-mail címre.
A pályázati anyagok címében kérjük feltüntetni: Pályázat a Körtvélyes Éva újságírói díjra.
A pályázat beküldésével a pályázó hozzájárul nevének közléséhez és a pályázati anyag nyilvánosságra hozásához annak ismételt közlésével. Pályázat beküldhető a szerző által, illetve más/harmadik személy által is. Ebben az esetben szükséges a jelölt személy telefonos elérhetőségét is megadni.

A nyertes pályázó nevét és pályaművét a lebonyolító szervezet a honlapján (http://www.egeszseghid.hu) közzéteszi, a díj és az ezzel járó oklevél ünnepélyes átadásáról a nyertes pályázót külön értesíti.

A pályázatok benyújtási határideje: 2019. szeptember 02. éjfél.
Díjátadás: 2019. szeptember 29-én, az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen kampány-rendezvényén Budapesten.
http://egeszseghid.hu/palyazat-kortvelyes-eva-ujsagiroi-dijra-2019/

Hírek a Főoldalról


Nyomtatóbarát változat
A pályázat linkjének elküldáse e-mailben
Vissza
Felhasználási feltételek
Adatvédelem
Levél a szerkesztőnek
Médiaajánlat
Impresszum